Winterschilder

Nu voor binnen én buiten. Hebt u onderhoudschilderwerk voor uw woning of appartement? Vraag dan in de periode van 1 november tot en met 18 maart naar het winterschildertarief.

winterschilder

De winter is bij uitstek juist dé periode om uw huis, appartement of kantoor van binnen compleet in het nieuw te steken. Een nieuwe frisse en moderne kleurtoepassing in uw woonkamer, hal, trappenhuis en slaapkamers.
Geheel vrijblijvend kunnen wij u adviseren over kleur, de nieuwste materiaaltoepassingen en verwerkingsmethodes.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en voorzieningen zijn wij in staat in veel gevallen ook het buitenschilderwerk van uw woning of appartement het gehele jaar door uit te voeren. Buiten gebeurt dat vaak door middel van steigerbouw, afschermingen en speciale 4-seinzoenen verven. Uiteraard kunt u ook dan volledig rekenen op onze kwaliteitsgaranties en deskundige begeleiding.
Daarnaast kunt u juist door de winterschilder voor uw buitenschilderwerk in te schakelen, ’s zomers ongestoord van uw tuin of balkon genieten.

Naast schilderwerk kunnen wij u volledig ondersteunen bij het in kaart brengen en bij de uitvoering van het totale onderhoudspakket.

Steeds meer mensen kiezen de laatste jaren voor de gekwalificeerde winterschilders van Frieslandschilders. Vanwege de kennis, de ervaring en de hoogwaardige producten waarmee wij werken. Maar ook zeker vanwege tijdsbesparing, het gemak en natuurlijk de kwaliteit van het werk.

Dus hebt u deze winter nog schilderplannen neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.