Behang

Behangen is een zeer decoratieve afwerking voor wanden, welke uitgevoerd kan worden met diverse behangsoorten. Bij Frieslandschilders kunt u terecht voor alle voorkomende behangwerken. Merken als onder andere Voca, Eijffinger en Caselio zijn behangmerken waar wij zeer bekend mee zijn.

Frieslandschilders zorgt ervoor dat het gewenste behang, nagenoeg naadloos en superstrak wordt aangebracht. Voordat wij het behang gaan aanbrengen op de wanden, wordt ervoor gezorgd dat oneffenheden in de ondergrond weggewerkt zijn. Hiermee leggen wij de ideale basis voor het perfect aanbrengen van elke soort behang!

Fotobehang

Voor de klanten met échte specifieke wensen, is er fotobehang verkrijgbaar. Verlangt u naar een exotische uitstraling, een dynamische achtergrond van een wereldstad voor op kantoor, of juist een detailfoto van een object of de natuur? Met de fotobehangboeken van Frieslandschilders vind u gegarandeerd uw gewenste fotobehang!
Fotobehang Heerenveen Kantoor

Hout look behang

Wilt u uw kantoor een industriele stijl geven wat dacht u van een combi van metaal en sloophout?
Sinds kort is er ook behang verkrijgbaar met het dessin van oa. sloophout.

sloophout behang

Barok Behang

Een nieuwe trend in interieurarchitectuur is de combinatie van een strak, bijna industriële sfeer met barokke elementen. Hiermee wordt voorkomen dat de sfeer niet te steriel wordt en de barokke elementen niet te veel onrust veroorzaken. Barokke elementen, zoals bijvoorbeeld een muur met barokbehang, geven een kamer een speels en warm karakter. Barok behang is in vele soorten, kleuren en kwaliteiten verkrijgbaar.

barok behang