Behang

Behangen is een zeer decoratieve afwerking voor wanden, welke uitgevoerd kan worden met diverse behangsoorten. Bij Frieslandschilders kunt u terecht voor alle voorkomende behangwerken. Merken als onder andere Voca, Eijffinger en Caselio zijn behangmerken waar wij zeer bekend mee zijn.

Frieslandschilders zorgt ervoor dat het gewenste behang, nagenoeg naadloos en superstrak wordt aangebracht. Voordat wij het behang gaan aanbrengen op de wanden, er wordt gezorgd dat oneffenheden in de ondergrond weggewerkt zijn. Hiermee leggen wij de ideale basis voor het perfect aanbrengen van elke soort behang!

Fotobehang

Voor de klanten met échte specifieke wensen, is er fotobehang verkrijgbaar. Verlangt u naar een exotische uitstraling, een dynamische achtergrond van een wereldstad, of juist een detailfoto van een object of de natuur? Met de fotobehangboeken van Frieslandschilders vind u gegarandeerd uw gewenste fotobehang!

Naast fotobehang werken we regelmatig met traditioneel behang, vinyl behang, behang in hout-looks zoals bamboe behang, exclusieve wandbekleding op basis van textiel of vinyl en het glasweefsel behang.